Adriano: 'İdmanlara Sarhoş Çıktım'


Geçtiğimiz yıl Serie A ekiplerinden Inter'den ayrılarak ülkesinin Flamengo takımına transfer olan Adriano, babasının ölümünden sonra depresyonda olduğu için sık sık alkol kullandığını itiraf etti. Rio de Janerio'da bir dergiye açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, "İtalya'dan ayrılarak doğru bir iş yaptım. Şimdi Inter'dekine göre çok az para kazanıyorum ama huzurluyum.
Babamın vefatından sonra içki ile kendimi teselli ettim. Depresyonda olduğum için her gece içtim. Her sabah antrenmana sarhoş gittim. Sonunda yönetim ve teknik direktör Mancini ile ters düşerek Inter'den ayrıldım" dedi.
Adriano, Mourinho dönemi ile ilgili olarak ise "Sorunlarımın bittiğini sandım. Ama aynı şeyleri yine yaptım. Yönetimin bana sabrı kalmadığı için benimle uğraşmayarak yolladılar. Ama ülkemde çok mutluyum. Bunu paraya asla değişmem" şeklinde konuştu.

1 yorum:

Socrates dedi ki...

Allah kimsenin başına vermesin, bir yakınını kaybetmek gerçekten zor. Ama adrianonun kendini bu kadar salması ne kadar profosyenelce?Lampard da geçen yıl annesini kaybetmişti, adam 2 gün sonra çıktığı maçta gol atmış, attığı gol sonrası hüngür hüngür ağlamıştı. Avrupalı futbolcuların, Brezilyalılardan en büyük farkı bu. Profosyonellik. yani mantelite farkı hocam...

Yorum Gönder