Eline yüzüne bulaştırmak

Futbol netice itibariyle yetenek isteyen, basit oynanması gereken bir oyun. Piyasadaki çoğu iyi futbolcu basit oynayarak, kendi kapasitesini bilerek oynamaya çalışır. Misal İngiltere Premier Lig'de bu kadar çok İskandinav topçunun olmasının da sebebi budur. Adamlar çok yetenekli olmamalarına rağmen basit oynayarak oralarda tutunmayı başarıyorlar.

Serdar Özkan Beşiktaş altyapısından yetişen bir futbolcu. Kaç sezondur takımda olmasına rağmen üstüne koymayı başaramadı. Mustafa Denizli'nin kendisinden Arda çıkarma hevesi var. Fenerbahçe'deyken Ali Güneş'den de bir yıldız çıkarmaya çalışmış, ama Ali Güneş'in bünyesi buna müsade etmemişti.
Serdar basit oynaması gerekirken, kendisininde anlam veremediği işler yapıyor. Galatasaray maçından sonra çıkıp becereksizim demişti. Madem öylesin basit oyna... Topu boş alana taşımak varken 3 kişinin arasına dalma, sola çekip orta yapmak varken ısrarla topla auta çıkma, halı sahada değilde normal sahada maç yaptığını unutma, gereksiz yere topla oynayıp top kaybı yapma, oyun zekanı geliştirmeye çalış, git rıdvan dilmen'den özel ders al...
Basit oyna Serdar, basit oyna....

1 yorum:

pascalhakan dedi ki...

VALLA GENÇ YETENEKSİZ OLDUNMU BJK YAZIL DEVLET KAPISI GİBİ HAİN EVLAT OLMADIKÇA ATMIYOLAR .

Yorum Gönder